fbpx

Consulten

  • Onderstaande consulten zijn allen maatwerk. Afstand is geen belemmering om een consult af te nemen, er kan gekozen worden voor een volledig online traject, al dan niet aangevuld met telefonisch contact of videobellen via whatsapp/zoom/skype. Wil je liever een huisbezoek dan kan dat ook, kijk bij de consult-typen voor de opties. Je kunt je aanmelden voor een consult via de button ‘aanmelden’ bij het betreffende consult-type. Wil je eerst even bellen, neem dan gerust contact met me op via de button ‘contact opnemen’ hieronder!
  • Wordt er in plaats van het uitgebreide schriftelijke verslag gekozen voor een huisbezoek dan zijn prijzen exclusief reiskosten á €0,50 per km (tot 25 km buiten postcodegebied 6522 reken ik geen reiskosten).
  • Betaalde consultkosten zijn mogelijk aftrekbaar als aftrekbare zorgkosten binnen de aangifte inkomstenbelasting.
  • Slaap Zoet™ werkt samen met diverse partijen. Een voorbeeld is de continue samenwerking met Kinderdagverblijf Poespas in Nijmegen. Geïnteresseerd in samenwerken? Neem contact met me op om de mogelijkheden te verkennen.
  • I can provide my services to English speaking clients as well! Please contact me for more information.
Marieke en Martijn, ouders van Jop

Ze heeft de vinger op de zere plek weten te leggen. We zijn direct begonnen met haar advies en we merken een positief verschil bij onze baby!

Wij zochten hulp om Jop (3 maanden) in een goed ritme te krijgen en hem straks alleen in zijn bedje kunnen laten slapen. We besloten tot een standaard slaapconsult bij Slaap Zoet. De communicatie met Consuela was snel, ze stelde kritische en verdiepende vragen, was vriendelijk en vertrouwd. Consuela heeft ons geholpen door allereerst gerust te stellen. Verder heeft ze veel inzicht gegeven in hoe slapen werkt, wat normaal is op deze leeftijd, wat Jop nodig heeft, waar de oorzaak van de onrust kan liggen, en hoe we Jop het beste kunnen helpen. Dit was heel fijn uitgewerkt in een stappenplan. Het consult heeft enorm veel vertrouwen gegeven en zoals gezegd: rust. Er zat een angst n.a.v. de ervaringen met ons eerste kindje, maar ik realiseer mij nu dat Jop een ander kindje is en het helemaal goed gaat komen met hem! Wij zijn zeer tevreden over Slaap Zoet. Consuela neemt zowel vooraf (intake en dag-logs) als tijdens het huisbezoek ruim de tijd. De uitwerking in het slaapconsult liet ons zien dat ze zich goed heeft verdiept in de situatie en haar conclusies waren zeker niet uit de lucht gegrepen. We hebben zoveel vertrouwen van haar gekregen. Ze ging pas naar huis toen alles voor ons duidelijk was. We hebben zelfs nog wat tips gekregen toen ons zoontje ineens erg verdrietig werd tijdens het huisbezoek! Ook heeft ze de vinger op de zere plek weten te leggen. We zijn direct begonnen met haar advies en we merken een positief verschil bij onze baby. Het vertrouwen, de rust, de tijd die ze neemt en het advies (waar het uiteindelijk om gaat) hebben ons ontzettend goed geholpen. Natuurlijk, we moeten het zelf uitvoeren maar zonder dit advies was het niet gelukt. Zie ook onze review op Google.

Erik, vader van Minke

Het consult was echt van niveau en gericht op onze specifieke situatie.

We hadden een telefonisch consult bij Slaap Zoet™ voor onze dochter van 1 jaar oud. Tijdens het gesprek konden we zaken in perspectief plaatsen en verklaren waardoor de slaapproblemen kwamen. De uitleg over de redenen waarom het slapen minder goed gaat was voor ons fijn om te weten. Daar vinden we steun aan. Verder hebben we een hoop praktische tips gekregen over hoe we om kunnen gaan met de problematiek in de nacht en hoe we daar ook overdag op kunnen inspelen. Daarbij vonden we het gesprek echt van niveau en gericht op onze specifieke situatie (in plaats van dat alles gestandaardiseerd wordt). De communicatie verliep goed en contact was snel mogelijk. We zijn zeer tevreden en zullen Slaap Zoet™ zeker bij anderen aanbevelen.

Joline, moeder van Guusje

Ik kan iedereen adviseren om contact op te nemen met Consuela!

Het telefonisch consult dat ik had voor mijn dochter van 14 maanden heeft gezorgd voor rust en vertrouwen bij mij als ouder. Rust in de zin van 'we doen het best goed' en daardoor met vertrouwen naar de komende jaren met Guusje. Ik kreeg fijne concrete tips en ben zeer tevreden over de hulp. Ik kan iedereen adviseren om contact op te nemen met Consuela. Mocht ik weer ergens tegenaan lopen, dan neem ik zeker weer contact op!

Saskia en Fien, ouders van Loet

We snappen nu hoe het werkt met slapen bij Loet!

Consuela heeft ons een stuk bewustwording gegeven. We snappen nu hoe het werkt met slapen bij Loet en kunnen er naar handelen. En we begrijpen nu ook waarom hij soms niet goed sliep door te reflecteren op ons eigen handelen en te beseffen dat we niet de meest optimale omstandigheden voor het slapen gecreëerd hadden. De communicatie verliep heel prettig, snel en nauwkeurig. Dat werkt fijn. Wij zijn helemaal tevreden over het slaapconsult!

Cloè

Dankzij Slaap Zoet is ons vroege vogeltje veranderd in een vrolijk slaapkopje wat heeft geleerd om zelf in slaap te vallen!

Wat een ongelofelijke druk legde het slechte slapen van ons zoontje (toen 13 maanden oud) toch op ons gezin. Radeloos was ik zo nu en dan..dag en nacht was ik met het slapen van ons zoontje bezig. Ook ging het vaak ten koste van onze oudste. Dit kon zo niet langer! Vaak ging het een paar dagen goed en dan ineens zaten we weer in een periode van korte (of zelfs geen) slaapjes overdag en veelvoudig waken in de nacht, om maar niet te spreken over het tijdstip waarop ons zoontje de dag wilde starten (tussen 4 en 5 uur). Maar dankzij Slaap Zoet™ is ons vroege vogeltje veranderd in een vrolijk slaapkopje wat heeft geleerd om zelf in slaap te vallen! Hij start nu zelfs de dag om 6.40 uur en doet goeie dutjes overdag! Ik ben nu mijn zoontje's eigen slaapcoach geworden, ik weet nu wat ik moet doen als er een onrustige periode aanbreekt en dat heeft me zo veel zelfvertrouwen gegeven! En zo hebben wij ook onze rust terug gekregen binnen ons gezin en kunnen wij weer volop genieten van elkaar.. zoals het eigenlijk hoort! Mijn dankbaarheid is daarom met een geen woord te omschrijven!

Ouders van Sieb

Wat een uitgebreid en duidelijk plan!

Gelukkig kregen we geen standaard plan maar een heel uitgebreid plan met veel uitleg over hoe het bij onze zoon allemaal werkt. En ons verhaal is wel vrij uniek dus we zijn erg blij met dit plan dat echt op onze situatie is geschreven. We weten nu veel meer over slaap en hoe we onze zoon kunnen helpen! Heel erg bedankt!

Sanne

Heel blij dat we zo goed geholpen zijn!

Wij hebben een slaapconsult gehad bij Slaap Zoet™ en ons doel was om onze dochter van 6 maanden oud beter te leren slapen in de nacht. Ze werd heel vaak wakker en ik moest haar dan de borst geven om verder te kunnen slapen. Slaap Zoet™ heeft ons geholpen door onder andere het opstellen van een uitgebreid slaapplan. Hierdoor hadden we handvatten hoe we het slapen overdag en in de nacht aan konden pakken. Wij zijn tevreden, het plan gaf ons houvast en zekerheid. Het heeft het slapen overdag verbeterd, en ook het slapen in de nacht gaat uiteindelijk een stuk beter. Heel blij dat we zo goed geholpen zijn!

Linde en Coen

Concrete handvatten, uitgebreid en geruststellend! Wij zijn heel tevreden!

Wij hebben een standaard slaapconsult aangevraagd bij Slaap Zoet™ met als doel onze dochter van 8 weken oud te leren helpen inslapen in haar eigen bed. Zij sliep alleen maar in de draagzak en werd heel vaak wakker 's nachts. Ik moest haar altijd in slaap wiegen of voeden. Door concrete handvatten en stappen in het proces is er meer rust ontstaan en kregen we houvast. Door kleine zichtbare verbeteringen heb ik meer vertrouwen in mezelf en mijn dochter gekregen. Het was ook heel helpend om de analyse van onze slaaplogs te krijgen. Dan zie je per handeling wat je hebt gedaan en waarom dit wel of niet handig is. Directe feedback op eigen handelen dus, in plaats van alle algemene adviezen uit boeken of van internet. Onze dochter slaapt nu al haar slaapjes in haar eigen bedje, met uitzondering van haar laatste slaapje op de dag, die doet ze nog geregeld in de draagzak. Door te werken met de juiste wakkertijden duurt het op bed leggen opvallend korter en is er ook meer ruimte om ons gezin te draaien. Wij zijn heel tevreden!

De consultvoorwaarden (Algemene Voorwaarden) leest u hier.

Wil je graag meer weten over hoe een consult werkt?

Klik dan hier om de brochure te downloaden.