Online Cursus: Hechting

Wat ga je leren?

  • Leer in de online cursus Hechting van Slaap Zoet™ over de basisprincipes van hechting en gehechtheid, ontdek wat hechting te maken heeft met slaap en leer hoe gehechtheid zich ontwikkelt.
  • Voor ouder(s)/verzorger(s) van baby's en kinderen die meer willen weten over hechting en de relatie met slaap en die een wetenschappelijke inslag en onderbouwing kunnen waarderen.

Materiaal bevat

  • 1:24 uur aan videomateriaal, waarvan in totaal 60 minuten aan Nederlands videomateriaal, opgedeeld in 17 behapbare video's, en 5 Engelstalige bonus-video's (in totaal 24 minuten)
  • Literatuurlijst (31 wetenschappelijke referenties)
  • 3 maanden toegang tot het cursusmateriaal
 17,50  29,99
Categorieën Hechting

Erna

Fijne cursus over hechting waarin ik een beter beeld heb gekregen van wat hechting eigenlijk is en hoe ik kan herkennen waar mijn kindje nu zit. Mooi beknopt samengevat maar wel zodanig dat de kern wordt besproken.

Janne Bak

Ik heb nu 2 online cursussen van Consuela gevolgd en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Eindelijk iemand die inhoud brengt en wat nuance durft aan te brengen tav de mainstream slaaptrainingsfiguren. Die cursussen zitten vol met informatie en ze onderbouwt alles wat ze bespreekt met wetenschappelijke studies. Het is echt dubbel en dwars het geld waard. Wij hebben weer genoeg stof tot nadenken. Dank je wel. Zeker al die vijf sterren verdiend! Zie ook de google review.

Delen:
Scroll naar boven