Holistic Sleep Coaching

Slaap Zoet Holistic Sleep Coach

Holistic Sleep Coach, OCN level 6

Ik ben gecertificeerd Holistic Sleep Coach (de eerste in Nederland) en ‘professional member’ van het Holistic Sleep Coaching Register. Daarvoor heb ik een intensieve opleiding gevolgd in Engeland, van het niveau vergelijkbaar met een university degree (OCN level 6). Dit is momenteel het hoogste niveau van accreditatie dat beschikbaar is in het veld.

OCN level comparison Slaap Zoet

Ik ben geschoold door dé absolute experts (o.a. kinderartsen, professoren, voedingstherapeuten, ergotherapeuten, psychotherapeuten, IBCLC’s, psychologen, speltherapeuten, taal-spraak specialisten) op het gebied van slaap, biologie van slaap, hechting, borstvoeding, voeding, allergieën en intoleranties, reflux, ontwikkelingsproblemen en meer. Professionals door wie ik ben opgeleid zijn o.a.: Lyndsey Hookway, Dr Kathleen Kendall-Tackett, Prof. Amy Brown, Prof. Helen Ball, Shel Banks.

Consuela! This was fantastic! Good job. You link theory to practice well, use a wide range of literature, and demonstrate safe, effective and compassionate practice.
Dr. Lyndsey Hookway
Dr. Lyndsey Hookway about the assignment
PhD, Co-Founder Holistic Sleep Coahing Program, IBCLC, Author

Daarnaast woon ik regelmatig congressen, webinars, conferenties en workshops bij en neem ik deel aan CPD-cursussen (Continuing Professional Development) om mijn kennis van nieuwe richtlijnen en steeds veranderende standaarden up-to-date te houden. Ik maak deel uit van een uitgebreid netwerk van zeer ervaren en geschoolde professionals, waarbij voortdurende professionele training hoog in het vaandel staat.

Door mijn achtergrond als Gz-psycholoog (post-academische studie) en Orthopedagoog (Universitaire opleiding) beschik ik over een veelheid aan technieken en benaderingen voor ontwikkelings- en opvoedingsproblemen.

Als eerste gecertificeerde en geaccrediteerd Holistic Sleep Coach én Baby-Led Sleep™ & Well-Being Specialist van Nederland richt ik me op het ondersteunen en versterken van ouders. Ik beschik tevens als eerste Nederlandse over de Neufeld Institute Certificate of Sleep Studies, een slaap-certificering gebaseerd op de ontwikkelings-gehechtheidstheorie en -benadering van dr. Gordon Neufeld.  Ik ben gekwalificeerd in geavanceerde slaapmethoden. Ik maak daarbij gebruik van liefdevolle strategieën die ‘evidence based’ zijn. Dit houdt in dat ik gebruik maak van wetenschappelijk onderbouwde methoden. Ik zal daarnaast nooit adviseren om baby’s in isolatie te laten huilen. Ik werk met strategieën op basis van verbinding en gehechtheid, waarbij afstemming op de behoeften van het kind en zijn natuurlijke ritmes voorop gesteld worden. 

In combinatie met ruim 20 jaren ervaring in de gezondheidszorg geeft dit een solide basis om met gezinnen te werken. Lees hier hoe ouders mijn diensten hebben ervaren.

Wil je mijn volledige professionele profiel bekijken, kijk dan hier.

Dezelfde opleiding doen? Boek hier!

Scroll naar boven