Concrete handvatten, uitgebreid en geruststellend! Wij zijn heel tevreden!

Wij hebben een standaard slaapconsult aangevraagd bij Slaap Zoet™ met als doel onze dochter van 8 weken oud te leren helpen inslapen in haar eigen bed. Zij sliep alleen maar in de draagzak en werd heel vaak wakker ‘s nachts. Ik moest haar altijd in slaap wiegen of voeden.

Door concrete handvatten en stappen in het proces is er meer rust ontstaan en kregen we houvast. Door kleine zichtbare verbeteringen heb ik meer vertrouwen in mezelf en mijn dochter gekregen. Het was ook heel helpend om de analyse van onze slaaplogs te krijgen. Dan zie je per handeling wat je hebt gedaan en waarom dit wel of niet handig is. Directe feedback op eigen handelen dus, in plaats van alle algemene adviezen uit boeken of van internet.

Onze dochter slaapt nu al haar slaapjes in haar eigen bedje, met uitzondering van haar laatste slaapje op de dag, die doet ze nog geregeld in de draagzak. Door te werken met de bij haar passende juiste wakkertijden duurt het op bed leggen opvallend korter en is er ook meer ruimte om ons gezin te draaien.

Wij zijn heel tevreden!

Scroll naar boven