De communicatie met Consuela was helder, ze was zeer goed bereikbaar en heel prettig om te merken dat er alle tijd wordt genomen voor alle contactmomenten!

Wij zochten hulp voor onze dochter van 17 maanden vanwege onrust bij slapen. Bij ons consult kregen we een huisbezoek en een uitgebreid verslag met stappenplan. Consuela heeft op basis van de door ons gegeven informatie een uitgebreid plan gemaakt voor het aanpakken van de onrust bij onze dochter en zo toe te werken naar meer  structuur en betere slaap.

Het huisbezoek was heel uitgebreid, goed voorbereid en heel waardevol om het plan te kunnen doorspreken en meteen alle vragen te kunnen stellen. Het schriftelijke plan is voor ons heel fijn om op terug te kunnen vallen. Alles staat uitgebreid beschreven en is heel overzichtelijk en helder opgesteld. Consuela leidt je stapsgewijs door het plan heen met goed onderbouwde aanwijzingen. De communicatie met Consuela was helder, ze was zeer goed bereikbaar en heel prettig om te merken dat er alle tijd wordt genomen voor alle contactmomenten!

Wij zijn zeer tevreden over Slaap Zoet en Consuela’s hulpverlening omdat ze ons handvatten heeft gegeven om onze dochter meer rust te kunnen bieden op de momenten van het naar bed gaan. Voor ons is het heel fijn om een plan van aanpak te hebben en zo ieders vermoeidheid te verminderen. Wij bevelen Slaap Zoek zeer zeker aan bij iedereen, we hopen van harte dat andere ouders ook gebaat zijn bij de hulp van Consuela!

Scroll naar boven