De communicatie met Consuela was zeer professioneel, warm en direct

Wij kozen voor een consult (eigenlijk meerdere consulten na een eerste positieve ervaring) voor Consuela omdat de informatie open en transparant op de website van Slaap Zoet stond en na contact we het beste gevoel bij Consuela hadden. Aanvankelijk zochten we hulp voor onze baby die na vier maanden niet of nauwelijks sliep (zowel s’nachts en overdag niet) waarbij het gezin ontwricht werd door de impact van slaapgebrek. Via de email, meeluisteren, duidelijk advies geven daar waar nodig en niet meegaan in het verhaal heeft Consuela ons geholpen. We kregen duidelijke uitleg en verwijzingen naar onderzoek en tevens een zeer prettig rapport zodat we alles konden terug lezen. Daarnaast sluit het online blog perfect aan op onze informatiebehoefte. Door Corona lock-down kon een huisbezoek niet plaatsvinden en inmiddels zijn we zo aan de telefonische/email communicatie gewend dat we dit ook prima vinden. Het telefonisch contact was zeer prettig, waarbij we stap voor stap konden doornemen hoe we de slaap van onze dochter konden verbeteren. We hebben zo’n beetje alle consult-vormen gehad zonder dat er lastig werd gedaan over wat het was. De communicatie met Consuela was zeer professioneel, warm en direct. De schriftelijke verslaglegging was zeer duidelijk en uitgebreid en zeer handig constant bij de hand te hebben. We hebben het verslag geprint en vervolgens constant erbij gepakt wanneer het nodig was. Wij zijn ook tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding, volgens mij hebben we veel kwaliteit en tijd gekregen voor een schappelijke prijs.

We hebben over een langere periode hulp nodig gehad. Dit was doordat onze dochter bij elke sprong weer ander ritme ontwikkelde en hulp nodig had. Dit waren we niet gewend van de twee oudere broers en waren daarom dus zoekende.

Buiten de enorme dankjewel geen andere opmerkingen! We laten van ons horen zodra het helemaal stabiel is of dat we weer vragen hebben!

Zie ook de review op Google.

Scroll naar boven