Testimonials

Lees hier hoe ouders een consult bij Slaap Zoet™ hebben ervaren. Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Het was voor ons heel herkenbaar hoe Consuela onze dochter inschatte, en gaf stapsgewijze en haalbare suggesties om het slapen te veranderen.

Wij hadden een standaard slaapconsult met uitgebreid verslag. Wij kozen voor Consuela vanwege de goede reviews op internet. Onze dochter van 9 maanden sliep niet in eigen bed en altijd bij één van ons. Het consult vond telefonisch plaats en was heel prettig, met een hele heldere uitleg en een duidelijke rode draad. Het verslag was heel duidelijk, we hebben een goed stappenplan gekregen waarmee we aan de situatie konden werken. We zijn zeer tevreden over Slaap Zoet, over Consuela's visie t.a.v. het slaapprobleem. Het was voor ons heel herkenbaar hoe zij Roosmarijn inschatte, en gaf stapsgewijze en haalbare suggesties om het slapen te veranderen. Ze heeft snel een goed beeld, waar wij onze dochter in herkennen, en duidelijke uitleg om dit te veranderen. De communicatie was goed! Snelle antwoorden op mailtjes en bellen volgens afspraak. Wij bevelen Slaap Zoet zeer zeker aan!

Marieke en Robbert, ouders van Roosmarijn

Ik kan iedereen adviseren om contact op te nemen met Consuela!

Het telefonisch consult dat ik had voor mijn dochter van 14 maanden heeft gezorgd voor rust en vertrouwen bij mij als ouder. Rust in de zin van 'we doen het best goed' en daardoor met vertrouwen naar de komende jaren met Guusje. Ik kreeg fijne concrete tips en ben zeer tevreden over de hulp. Ik kan iedereen adviseren om contact op te nemen met Consuela. Mocht ik weer ergens tegenaan lopen, dan neem ik zeker weer contact op!

Joline, moeder van Guusje

Het consult was echt van niveau en gericht op onze specifieke situatie.

We hadden een telefonisch consult bij Slaap Zoet™ voor onze dochter van 1 jaar oud. Tijdens het gesprek konden we zaken in perspectief plaatsen en verklaren waardoor de slaapproblemen kwamen. De uitleg over de redenen waarom het slapen minder goed gaat was voor ons fijn om te weten. Daar vinden we steun aan. Verder hebben we een hoop praktische tips gekregen over hoe we om kunnen gaan met de problematiek in de nacht en hoe we daar ook overdag op kunnen inspelen. Daarbij vonden we het gesprek echt van niveau en gericht op onze specifieke situatie (in plaats van dat alles gestandaardiseerd wordt). De communicatie verliep goed en contact was snel mogelijk. We zijn zeer tevreden en zullen Slaap Zoet™ zeker bij anderen aanbevelen.

Erik, vader van Minke

Probleem waarvoor ik hulp zocht was het vroege waken van onze zoon van 1 jaar

Nadat ik goede verhalen had gehoord van een vriendin die een standaard slaapconsult heeft gehad heb ik een consult geboekt bij Consuela, na eerst telefonisch de situatie te hebben verkend. Probleem waarvoor ik hulp zocht was het vroege waken van onze zoon van 1 jaar. In het consult heb ik verschillende handvatten gekregen. Het telefonisch contact was prettig en de verslaglegging duidelijk. Ik ben tevreden over Slaap Zoet 'omdat het goed is'.  Ik beveel Slaap Zoet aan en hoop dat anderen er ook baat bij hebben. De prijs kwaliteit verhouding was goed en ik heb geen verbeterpunten.

Charlotte, moeder van Wolf van 1 jaar

Wat een wereld van verschil! Hij slaapt weer door en het gillen en krijsen is over!

Afgelopen periode heb ik vol interesse de blogs van Consuela gelezen. Thuis sliep onze oudste van bijna 4 jaar steeds slechter en kwamen we door wat zoeken op internet tot de conclusie dat hij last heeft van Night Terrors. Nachtenlang werden we wakker gehouden door krijsen en gillen, maar leek hij zelf niet wakker. We hebben op internet gekeken en ook de huisarts gaf wat tips, waarbij de conclusie was dat dit bij de fase hoort en dat hij er overheen kan groeien. Toch voelde het nog niet goed...Ik heb contact gezocht met Consuela en haar de situatie uitgelegd. Met behulp van haar kennis en ons verhaal hebben we een plan gemaakt. Wat een wereld van verschil! Hij slaapt weer door en het gillen en krijsen is over! We zijn ontzettend goed geholpen en dankbaar voor de nachtrust die we weer terug hebben. Zie ook de review op Google.

Maike, moeder van een bijna 4 jarige

Ze heeft de vinger op de zere plek weten te leggen. We zijn direct begonnen met haar advies en we merken een positief verschil bij onze baby!

Wij zochten hulp om Jop (3 maanden) in een goed ritme te krijgen en hem straks alleen in zijn bedje kunnen laten slapen. We besloten tot een standaard slaapconsult bij Slaap Zoet. De communicatie met Consuela was snel, ze stelde kritische en verdiepende vragen, was vriendelijk en vertrouwd. Consuela heeft ons geholpen door allereerst gerust te stellen. Verder heeft ze veel inzicht gegeven in hoe slapen werkt, wat normaal is op deze leeftijd, wat Jop nodig heeft, waar de oorzaak van de onrust kan liggen, en hoe we Jop het beste kunnen helpen. Dit was heel fijn uitgewerkt in een stappenplan. Het consult heeft enorm veel vertrouwen gegeven en zoals gezegd: rust. Er zat een angst n.a.v. de ervaringen met ons eerste kindje, maar ik realiseer mij nu dat Jop een ander kindje is en het helemaal goed gaat komen met hem! Wij zijn zeer tevreden over Slaap Zoet. Consuela neemt zowel vooraf (intake en dag-logs) als tijdens het huisbezoek ruim de tijd. De uitwerking in het slaapconsult liet ons zien dat ze zich goed heeft verdiept in de situatie en haar conclusies waren zeker niet uit de lucht gegrepen. We hebben zoveel vertrouwen van haar gekregen. Ze ging pas naar huis toen alles voor ons duidelijk was. We hebben zelfs nog wat tips gekregen toen ons zoontje ineens erg verdrietig werd tijdens het huisbezoek! Ook heeft ze de vinger op de zere plek weten te leggen. We zijn direct begonnen met haar advies en we merken een positief verschil bij onze baby. Het vertrouwen, de rust, de tijd die ze neemt en het advies (waar het uiteindelijk om gaat) hebben ons ontzettend goed geholpen. Natuurlijk, we moeten het zelf uitvoeren maar zonder dit advies was het niet gelukt. Zie ook onze review op Google.

Marieke en Martijn, ouders van Jop

De communicatie met Consuela was zeer professioneel, warm en direct

Wij kozen voor een consult (eigenlijk meerdere consulten na een eerste positieve ervaring) voor Consuela omdat de informatie open en transparant op de website van Slaap Zoet stond en na contact we het beste gevoel bij Consuela hadden. Aanvankelijk zochten we hulp voor onze baby die na vier maanden niet of nauwelijks sliep (zowel s'nachts en overdag niet) waarbij het gezin ontwricht werd door de impact van slaapgebrek. Via de email, meeluisteren, duidelijk advies geven daar waar nodig en niet meegaan in het verhaal heeft Consuela ons geholpen. We kregen duidelijke uitleg en verwijzingen naar onderzoek en tevens een zeer prettig rapport zodat we alles konden terug lezen. Daarnaast sluit het online blog perfect aan op onze informatiebehoefte. Door Corona lock-down kon een huisbezoek niet plaatsvinden en inmiddels zijn we zo aan de telefonische/email communicatie gewend dat we dit ook prima vinden. Het telefonisch contact was zeer prettig, waarbij we stap voor stap konden doornemen hoe we de slaap van onze dochter konden verbeteren. We hebben zo'n beetje alle consult-vormen gehad zonder dat er lastig werd gedaan over wat het was. De communicatie met Consuela was zeer professioneel, warm en direct. De schriftelijke verslaglegging was zeer duidelijk en uitgebreid en zeer handig constant bij de hand te hebben. We hebben het verslag geprint en vervolgens constant erbij gepakt wanneer het nodig was. Wij zijn ook tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding, volgens mij hebben we veel kwaliteit en tijd gekregen voor een schappelijke prijs. We hebben over een langere periode hulp nodig gehad. Dit was doordat onze dochter bij elke sprong weer ander ritme ontwikkelde en hulp nodig had. Dit waren we niet gewend van de twee oudere broers en waren daarom dus zoekende. Buiten de enorme dankjewel geen andere opmerkingen! We laten van ons horen zodra het helemaal stabiel is of dat we weer vragen hebben! Zie ook de review op Google.

Jordy en Jidske, ouders van Yinthe (1 jaar)

Wat een uitgebreid en duidelijk plan!

Gelukkig kregen we geen standaard plan maar een heel uitgebreid plan met veel uitleg over hoe het bij onze zoon allemaal werkt. En ons verhaal is wel vrij uniek dus we zijn erg blij met dit plan dat echt op onze situatie is geschreven. We weten nu veel meer over slaap en hoe we onze zoon kunnen helpen! Heel erg bedankt!

Ouders van Sieb

De communicatie met Consuela was fijn en persoonlijk.

Ik zocht hulp voor mijn baby van 5 maanden met slaapproblemen. Het huisbezoek heb ik als fijn ervaren, ik kreeg goede uitleg van Consuela en het was een fijn gesprek. Ik vond het fijn om ook een verslag te krijgen naast het huisbezoek, zo kan ik altijd nog even nalezen wat we hebben besproken. De communicatie met Consuela was fijn en persoonlijk. Ik heb goede handvatten gekregen waarvan ik denk dat deze ook anderen met soortgelijke problemen kunnen helpen. Consuela geeft duidelijk uitleg over de gang van zaken. Ze geeft handige tips en het is heel fijn dat ze langs komt voor een persoonlijk gesprek. Zie ook mijn review op google.

Soraya, moeder van Vayenne

Haar aanpak is persoonlijk, ontzettend zorgvuldig, en super deskundig.

Wij zijn Slaap Zoet zó enorm dankbaar. Haar aanpak is persoonlijk, ontzettend zorgvuldig, en super deskundig. Echt op wetenschappelijke literatuur gebaseerd. We hebben ons enorm gehoord gevoeld in de moeilijke zoektocht rondom slaap bij ons zoontje van 7 maanden. Het concrete stappenplan was (en is nog steeds) een houvast, een anker om op terug te vallen. We zouden iedereen, echt iedereen, Slaap Zoet adviseren!

Anoniem, ouders van baby 7 mnd.

Ik koos voor Consuela vanwege haar opleiding (Gz-psycholoog)

Vanuit onzekerheid én om mijn ideeën te toetsen rondom slapen en voeding van mijn dochter van 4 maanden, zocht ik contact met Slaap Zoet. Ik koos voor Consuela vanwege haar opleiding tot GZ-psycholoog. In het telefonisch contact met Consuela kreeg ik veel tips, bevestiging en (h)erkenning. Ik heb dit als prettig ervaren en ben zeer tevreden over Slaap Zoet. De hulp was betrokken en professioneel, de communicatie was prettig en ondersteunend. Ik beveel Slaap Zoet zeker aan!

Emely, moeder van Mirte

We snappen nu hoe het werkt met slapen bij Loet!

Consuela heeft ons een stuk bewustwording gegeven. We snappen nu hoe het werkt met slapen bij Loet en kunnen er naar handelen. En we begrijpen nu ook waarom hij soms niet goed sliep door te reflecteren op ons eigen handelen en te beseffen dat we niet de meest optimale omstandigheden voor het slapen gecreëerd hadden. De communicatie verliep heel prettig, snel en nauwkeurig. Dat werkt fijn. Wij zijn helemaal tevreden over het slaapconsult!

Saskia en Fien, ouders van Loet

Concrete handvatten, uitgebreid en geruststellend! Wij zijn heel tevreden!

Wij hebben een standaard slaapconsult aangevraagd bij Slaap Zoet™ met als doel onze dochter van 8 weken oud te leren helpen inslapen in haar eigen bed. Zij sliep alleen maar in de draagzak en werd heel vaak wakker 's nachts. Ik moest haar altijd in slaap wiegen of voeden. Door concrete handvatten en stappen in het proces is er meer rust ontstaan en kregen we houvast. Door kleine zichtbare verbeteringen heb ik meer vertrouwen in mezelf en mijn dochter gekregen. Het was ook heel helpend om de analyse van onze slaaplogs te krijgen. Dan zie je per handeling wat je hebt gedaan en waarom dit wel of niet handig is. Directe feedback op eigen handelen dus, in plaats van alle algemene adviezen uit boeken of van internet. Onze dochter slaapt nu al haar slaapjes in haar eigen bedje, met uitzondering van haar laatste slaapje op de dag, die doet ze nog geregeld in de draagzak. Door te werken met de bij haar passende juiste wakkertijden duurt het op bed leggen opvallend korter en is er ook meer ruimte om ons gezin te draaien. Wij zijn heel tevreden!

Linde en Coen

Consuela geeft professioneel en realistisch advies, en concrete tips waar we zelf verder mee kunnen.

Vanwege een goede ervaring van een vriendin én visie op de website van Slaap Zoet kozen wij voor Consuela. Probleem was het moeizaam inslapen en de gebroken nachten van onze dochter. In een telefonisch consult, nadat Consuela een verkorte intake en dagboek had bekeken, kregen we concreet advies en tips. Maar ook het benoemen dat dit gedrag heel normaal is voor de leeftijd van onze dochter nam al een deel van de zorgen weg. We zijn zeer tevreden! Het consult was prettig, helder en Consuela luistert goed. Consuela geeft professioneel en realistisch advies, en concrete tips waar we zelf verder mee kunnen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima!

Pia, moeder van Dieze (anderhalf jaar)

Dankzij Slaap Zoet is ons vroege vogeltje veranderd in een vrolijk slaapkopje wat heeft geleerd om zelf in slaap te vallen!

Wat een ongelofelijke druk legde het slechte slapen van ons zoontje (toen 13 maanden oud) toch op ons gezin. Radeloos was ik zo nu en dan..dag en nacht was ik met het slapen van ons zoontje bezig. Ook ging het vaak ten koste van onze oudste. Dit kon zo niet langer! Vaak ging het een paar dagen goed en dan ineens zaten we weer in een periode van korte (of zelfs geen) slaapjes overdag en veelvoudig waken in de nacht, om maar niet te spreken over het tijdstip waarop ons zoontje de dag wilde starten (tussen 4 en 5 uur). Maar dankzij Slaap Zoet™ is ons vroege vogeltje veranderd in een vrolijk slaapkopje wat heeft geleerd om zelf in slaap te vallen! Hij start nu zelfs de dag om 6.40 uur en doet goeie dutjes overdag! Ik ben nu mijn zoontje's eigen slaapcoach geworden, ik weet nu wat ik moet doen als er een onrustige periode aanbreekt en dat heeft me zo veel zelfvertrouwen gegeven! En zo hebben wij ook onze rust terug gekregen binnen ons gezin en kunnen wij weer volop genieten van elkaar.. zoals het eigenlijk hoort! Mijn dankbaarheid is daarom met een geen woord te omschrijven!

Cloè

Ik vond dat ze echt de tijd nam voor mij en vanuit een brede ervaring ideeën aandroeg om met het slaapprobleem om te gaan.

Ik had vrijblijvend een telefonisch contact met Consuela. Ik was niet bewust op zoek naar een slaapcoach, maar door haar blog over hoofdbonken werd ik getriggerd om met haar in contact te raken. We hebben gepraat over het hummen en bewegen van mijn 3 jaar oude zoon Niels, dat hij 's nachts doet.  Consuela heeft mij kunnen helpen door ideeën te geven om mijn zoon overdag sensorisch te stimuleren, waardoor mogelijk de behoefte om te hummen gedurende zijn slaap minder zal worden. Het contact met Consuela was prettig en professioneel. Ik vond dat ze echt de tijd nam voor mij en vanuit een brede ervaring ideeën aandroeg om met het slaapprobleem om te gaan. Ik heb de indruk gekregen dat Consuela voor allerlei uiteenlopende slaapproblematiek kan worden ingezet en hier grondig op in gaat. Ik heb nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan dankzij dit consult en beveel Slaap Zoet zeker aan!

Emily, moeder van Niels (3 jaar)

Het consult was warm, vertrouwelijk, samenwerkend, professioneel en deskundig.

Op aanraden van een andere professional kwamen we bij Consuela terecht. Wij waren op zoek naar advies hoe over te gaan van dragen naar eigen bedje voor ons zoontje van 3,5 maanden. Consuela heeft ons daarbij geholpen door middel van educatie, geruststelling, praktische tips en leidraad. Het telefonisch contact was super, Consuela was zeer behulpzaam en gaf voor ieder bruikbare info. Het consult was warm, vertrouwelijk, samenwerkend, professioneel en deskundig. Nogmaals heel erg bedankt!!

Janine en Mark, ouders van baby 3,5 maanden

Ik heb voor Consuela gekozen omdat ik een slaapcoach wilde die academisch geschoold is en wetenschappelijk onderbouwd werkt.

Ik zocht hulp voor onze zoon Lewis van inmiddels 9 maanden. Ik heb voor Consuela gekozen omdat ik een slaapcoach wilde die academisch geschoold is en wetenschappelijk onderbouwd werkt. Het probleem waarvoor ik hulp zocht was het niet zelfstandig in slaap vallen en het vroege waken. Consuela heeft een duidelijk plan opgesteld waar wij ons beiden aan kunnen houden. Er is veel informatie online beschikbaar en daardoor is het lastig om 1 lijn te volgen. De informatie van Consuela was afgestemd op ons zoontje en door een duidelijk plan in handen te hebben is het makkelijker vol te houden. Het verslag was zeer uitgebreid en duidelijk! Wij zijn zeer tevreden! Het consult gaf ons sturing en zelfvertrouwen. De communicatie was fijn en goed. Wij bevelen Slaap Zoet zeer zeker aan!

Nadine, moeder van Lewis (9 mnd)

Fijn om het zo uitgebreid op schrift te hebben!

Wij kozen een standaard consult voor onze baby van 16 weken oud. Hij sliep slecht in en niet in eigen bed. Hij was onrustig in de nacht vanaf een uur of 4. Vanwege de afstand kozen we voor een schriftelijk consult, aangevuld met een telefoongesprek om het consult uitgebreid door te spreken en toe te lichten. Wij hebben deze communicatie met Consuela als zeer goed ervaren, er werd snel gereageerd en de hulp was deskundig en vriendelijk. Het was heel fijn om het consult zo uitgebreid op schrift te hebben!

Tessa, moeder van Kiet

Heel blij dat we zo goed geholpen zijn!

Wij hebben een slaapconsult gehad bij Slaap Zoet™ en ons doel was om onze dochter van 6 maanden oud beter te leren slapen in de nacht. Ze werd heel vaak wakker en ik moest haar dan de borst geven om verder te kunnen slapen. Slaap Zoet™ heeft ons geholpen door onder andere het opstellen van een uitgebreid slaapplan. Hierdoor hadden we handvatten hoe we het slapen overdag en in de nacht aan konden pakken. Wij zijn tevreden, het plan gaf ons houvast en zekerheid. Het heeft het slapen overdag verbeterd, en ook het slapen in de nacht gaat uiteindelijk een stuk beter. Heel blij dat we zo goed geholpen zijn!

Sanne